News – Photos – Videos

Τα Δύσκολα Παιδικά Χρόνια 12 Διάσημων Ελλήνων Που Έμειναν Ορφανοί Από Μικρή Ηλικία

Τα Δύσκολα Παιδικά Χρόνια 12 Διάσημων Ελλήνων Που Έμειναν Ορφανοί Από Μικρή Ηλικία

Είναι διάσημοι Έλληνες, η ζωή τους όμως κρύβει στεναχώρια και θλίψη για το χαμό των γονιών τους, που όμως κατάφεραν να την παραμερίσουν και να πετύχουν.
Είναι πετυχημένοι, λαμπεροί και όλοι τους γνωρίζουν. Όμως πίσω από τα φώτα των καμερών, όλοι έχουν μα προσωπική ζωή.
Κάποιοι διάσημοι Έλληνες όμως έχουν μια δύσκολη προσωπική ζωή. Σε πολύ μικρή ηλικία έχασαν τον έναν από τους δύο γονείς κι έμειναν ορφανοί.
Ελένη Μενεγάκη

Πριν λίγες μέρες, η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια στιγμή αναφέρθηκε στον πατέρα της, τον οποίο έχασε όταν ήταν 2,5 χρόνων. Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι καθάριζε πράγματα και ανακάλυψε μία ατζέντα του πατέρα της, όπου μεταξύ άλλων έγραφε στις 29 Οκτωβρίου… “εγγενήθη η κόρη μου”!

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 15 χρόνων. Ο χαμός του τη σημάδεψε, αφού όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, ήταν το στήριγμα της, ο άνθρωπος που είχε ανάγκη σε μία τρυφερή ηλικία. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε και ψυχανάλυση για να διαχειριστεί την απώλεια, αλλά μέχρι και σήμερα είναι κάτι που το “κουβαλάει”.

Ρέα Τουτουνζή

Είχε συγκλονίσει η Ρέα Τουτουνζή, όταν είχε εξομολογηθεί το πόσο δύσκολα βίωσε την απώλεια της μητέρας της, όταν εκείνη ήταν μικρή. “Έχασα τη μητέρα μου στα 12 μου χρόνια, πληγώθηκα πολύ, ήμουν και τόσο μικρή. Ένα κορίτσι χρειάζεται τη μητέρα του ειδικά σε αυτή την ηλικία. Η μαμά είναι απαραίτητη. Αναντικατάστατη! Το ότι έμεινα ορφανή από μαμά με πληγώνει ακόμη, το κουβαλώ μέσα μου”!

Νικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 8 χρόνων, ενώ αρκετά νωρίς έχασε και τη μητέρα της, αφού όταν “έφυγε” η όμορφη ηθοποιός ήταν 23 ετών. Και οι δύο απώλειες σημάδεψαν τη Νικολέττα, η καθεμία με διαφορετικό τρόπο και πόνο.

Κατερίνα Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού έχασε ξαφνικά τον πατέρα της, όταν εκείνη ήταν 13 χρόνων. Και είναι μία απώλεια που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα την πονάει. Τότε εκείνη έμεινε μόνη μαζί με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδερφή της. «Η δυσκολία σ’ αυτό μπορεί να είναι από το πιο απλό πράγμα δηλαδή πως έστρωνες το τραπέζι και έβαζες τέσσερα μαχαιροπίρουνα ενώ τώρα βάζεις ξαφνικά τρία, ως το πιο δυσάρεστο, δηλαδή πως ενδεχομένως μπορεί να μη θέλω να παντρευτώ γιατί δεν έχω το μπαμπά μου να με πάει στην εκκλησία» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της.

Μαρίζα Κωχ

Ανήμερα 28ης Οκτωβρίου και η Μαρίζα Κωχ στην εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου αποκάλυψε την άγνωστη οικογενειακή της ιστορία, που πίσω της κρύβεται μία τραγωδία. Η μητέρα της στη διάρκεια της Κατοχής ερωτεύθηκε έναν αξιωματικό του γερμανικού Ναυτικού. Έμειναν μαζί κι απέκτησαν δύο κόρες, όμως, μετά το τέλος της Κατοχής, πήραν τον πατέρα της κι έκτοτε δεν τον είδε ποτέ. Η Κωχ τότε ήταν λίγων μηνών, ενώ μεγαλώνοντας πήρε το επίθετο του πατέρα της, ενώ το Μαρίζα είναι το όνομα της Γερμανίδας γιαγιάς της.

Ζωή Λάσκαρη

Σε παλαιότερη συνέντευξη, η Ζωή Λάσκαρη είχε αποκαλύψει τη συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία που έζησε σε πολύ μικρή ηλικία. Τον πατέρα της, συνταγματάρχη Κουρουκλή τον δολοφόνησαν στον εμφύλιο, όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 8 μηνών! Λίγα χρόνια αργότερα και σε ηλικία 7 ετών, έχασε και τη μητέρα της.

Νανά Παλαιτσάκη

Η Νανά Παλαιτσάκη σπάνια αναφέρεται στην οικογενειακή της τραγωδία. Η έμπειρη δημοσιογράφος δεν γνώρισε τον πατέρα της, αφού σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ημερών!

Κώστας Χαρδαβέλλας

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δε μεγάλωσε με τους φυσικούς γονείς του. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν τριών μηνών και η μητέρα του όταν ήταν πέντε ετών. “Τη θυμάμαι σαν όνειρο. Εγώ μεγάλωσα με κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν θα ήθελα ο Κωνσταντίνος (σ.σ. ο γιος τους) να ζήσει τη μοναξιά που ζει ένα παιδί όταν φεύγει ο ένας γονιός”, έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν.

Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε ηλικία 2 ετών έχασε τον πατέρα του και η 20χρονη τότε μητέρα του ανέλαβε την ανατροφή του ενώ εργάστηκε πολύ σκληρά για να μη λείψει τίποτα στον μοναχογιό της. “Έχασα τον πατέρα μου σε τροχαίο όταν ήμουν 2 ετών” έχει εξομολογηθεί.

Αντώνης Λουδάρος

Δύσκολα ήταν και τα παιδικά χρόνια του Αντώνη Λουδάρου. Σε ηλικία 13 χρόνων έχασε τη μητέρα του κι επειδή ο πατέρας του δεν ήξερε πώς να τον φροντίσει, ανέλαβε να τον μεγαλώσει η αδελφή της μητέρας του, η οποία και τον υιοθέτησε.

Γεράσιμος Γεννατάς

Ο Γεράσιμος Γεννατάς έχασε τους γονείς του όταν ακόμα ήταν παιδί και ανέλαβε ο ίδιος τη φροντίδα της μικρότερης αδελφής τους. Ωστόσο, εκτός από την απώλεια είχε να αντιμετωπίσει κι ένα σωρό νομικά ζητήματα, που όλα μαζί τον μεγάλωσαν απότομα!

Οι διάσημοι Έλληνες μπορεί να έχουν μια λαμπερή ζωή και πολλοί πιστεύουμε πως έχουν τα πάντα. Πως δεν είχαν καμία δυσκολία. Κι όμως. Τα φώτα και η λάμψη μπορεί να κρύβουν θλίψη. Αυτοί οι άνθρωποι όμως, παρά το χαμό των γονιών τους, τα κατάφεραν και μπορούν να γίνουν παράδειγμα προς όλους.

Πηγή