Alexa
Σήμερα Εορτάζουν
Ευφρασία, Μακάριος

Ορθόδοξη Θρησκευτική Εορτή

Frangelico

Frangelico

Γιώργος Γιαννιάς, Σάκης Αρσενίου και Βασιλική Νταντά κάνουν το Frangelico επίκεντρο της Αθηναϊκής διασκέδασης…

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στην πίστα του Frangelico. Θα μας χαρίσει μια ακόμα αξέχαστη σειρά εμφανίσεων. Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και άκρως ανανεωμένος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει. Για ακόμα μια φορά στην πίστα με την οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του.

Στο πλευρό του τραγουδιστή θα δούμε τη Βασιλική Νταντά, που επιστρέφει για δεύτερο καλοκαίρι στην ίδια πίστα. Πέρσι την είδαμε ξανά εκεί με τον Χρήστο Χολίδη και τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τον Σάκη Αρσενίου. Ο Σάκης είναι μια από τις βασικές και σταθερές παρουσίες του κέντρου, εδώ και χρόνια.

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Τρία αγαπημένα ονόματα, που έχουν απόλυτη σημεία με την πίστα αυτή. Αλλά και μεταξύ τους, έρχονται για να ταράξουν τη διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι.

Η Βασιλική Νταντά με την υπέροχη καθαρή λαϊκή φωνή της και τη μεσογειακή φλόγα που την χαρακτηρίζει βαδίζει σταθερά σε μια ολοένα ανοδική πορεία. Μετρώντας πάμπολλες εξαιρετικές συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές επιστρέφει δυναμικά στο Frangelico.

O Σάκης Αρσενίου, αναμφίβολα, διανύει μια από τις πιο καλές φάσεις της καριέρας του.

Μέχρι πριν λίγους μήνες τον βλέπαμε στο Frangelico, στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου, ενώ πλέον το σχήμα έχει μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella. Οι δυο καλλιτέχνες φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας κάθε εβδομάδα, ωστόσο, το σχήμα θα ρίξει αυλαία και οι τραγουδιστές του θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους με νέες συνεργασίες. Ο Σάκης Αρσενίου θα επιστρέψει στην πίστα του Frangelico, για ακόμα μια φορά. Αυτή, θα τον δούμε μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά. Ο καλλιτέχνης έχει στις αποσκευές του πολλά αγαπημένα τραγούδια ενώ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά και το νέο κομμάτι «Όσο χρόνο χρειαστείς».

Και αυτό το καλοκαίρι, το αγαπημένο στέκι της παραλιακής…θα ξημερώνει τις νύχτες μας!

Summer in the city… Summer in Frangelico!

Γιατί οι νύχτες της απόλυτης διασκέδασης είναι εδώ!


Το Frangelico είναι από τα πιο φημισμένα και πετυχημένα μπουζούκια της Αθήνας. Εδώ και αρκετά χρόνια, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της νυχτερινής ζωής και της λαϊκής διασκέδασης. Λειτουργεί όλο τον χρόνο, φιλοξενώντας αξιόλογους τραγουδιστές, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το νέο αίμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Βρίσκεται στην λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και αποτελεί την πρώτη επιλογή για την διασκέδαση σας.

Όποιος, λοιπόν, θέλει να το ρίξει έξω, να χορέψει και να ξεφαντώσει με υπέροχες λαϊκές φωνές και γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, δεν έχει παρά να επισκεφτεί το Frangelico για να περάσει μαγευτικές βραδιές. Από το κατώφλι του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, πέρα από το βαρύ πυροβολικό του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, έχουν περάσει και καλλιτέχνες με πλούσια και πολύχρονη καριέρα, κορυφαία ονόματα του χώρου. Χρήστος Χολίδης, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς, Ανδρέας Στάμος και Κώστας Καραφώτης είναι μερικοί από τους τραγουδιστές που έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στο Frangelico, ενώ αξιοσημείωτες ήταν οι εμφανίσεις της Πάολα, του Σταμάτη Γονίδη, του Λευτέρη Πανταζή και του Γιώργου Τσαλίκη παλαιότερα.

Venue Image

Frangelico

Live Stage
Χρήστος Χολίδης - Κώστας Μαρτάκης - Βασιλική Νταντά
Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Ημέρες Λειτουργίας
Τετ-Σαβ
Τιμή Φιάλης / 6 Άτομα
150€
Συγκοινωνίες
Τράμ
Parking
Ναι

Copyright © 2015 FeelFamous.gr, All rights Reserved. Designed and Developed with by Squared Circle Advertising Squared Circle

Now on Air @ FeelFamous Radio