Alexa
Σήμερα Εορτάζουν
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή

Ορθόδοξη Θρησκευτική Εορτή

Frangelico

Frangelico

Χρήστος ΧολίδηςΚώστας Μαρτάκης και Βασιλική Νταντά κάνουν το Frangelico επίκεντρο της Αθηναϊκής διασκέδασης…

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσία στο στέκι που τον ανέδειξε! Ο λόγος για το Frangelico το οποίο υποδέχεται ξανά στην πίστα του τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή. Σε συνεργασία με τον Κώστα Μαρτάκη έρχονται για να βάλουν φωτιά στην Ποσειδώνος. Με τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων αγαπημένων ερμηνευτών. Ο Χρήστος Χολίδης και ο Κώστας Μαρτάκης βάζουν το δικό τους στοίχημα και απογειώνουν τη διασκέδαση στα ήψη. Στο Frangelico της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, πλήρως ανακαινισμένο, με νέο ύφος και πολύ καλοκαιρινή και φρέσκια διάθεση είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί.

Χρήστος Χολίδης μετά από καιρό επιστρέφει δυναμικά στον χώρο που μοιράστηκε μαζί μας αξέχαστες στιγμές. Ο πλέον καταξιωμένος, τα τελευταία 10 χρόνια, λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του διαδρομής. «Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια μου ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ με συμπληρώνεις» είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες επιτυχίες του. Φέτος θα τις περιλαμβάνει στο ξεσηκωτικό του πρόγραμμα του στο Frangelico.

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του. Γνωρίζει όπως κανείς άλλος, να ξεσηκώνει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια. Αλλά και με το ακαταμάχητο performance του ξεσηκώνει όλες τις ηλικίες. Έχει τραγουδήσει πολλές μεγάλες επιτυχίες και έχει αναπτύξει το πολύπλευρο ταλέντο του και σε άλλους χώρους της ψυχαγωγίας και της τέχνης. Ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να ακούσουμε από εκείνον.

Η Βασιλική Νταντά με την υπέροχη καθαρή λαϊκή φωνή της και τη μεσογειακή φλόγα που την χαρακτηρίζει βαδίζει σταθερά σε μια ολοένα ανοδική πορεία. Μετρώντας πάμπολλες εξαιρετικές συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές επιστρέφει δυναμικά στο Frangelico.

Και αυτό το καλοκαίρι, το αγαπημένο στέκι της παραλιακής…θα ξημερώνει τις νύχτες μας!

Summer in the city… Summer in Frangelico!

Γιατί οι νύχτες της απόλυτης διασκέδασης είναι εδώ!


Το Frangelico είναι από τα πιο φημισμένα και πετυχημένα μπουζούκια της Αθήνας. Εδώ και αρκετά χρόνια, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της νυχτερινής ζωής και της λαϊκής διασκέδασης. Λειτουργεί όλο τον χρόνο, φιλοξενώντας αξιόλογους τραγουδιστές, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το νέο αίμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Βρίσκεται στην λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και αποτελεί την πρώτη επιλογή για την διασκέδαση σας.

Όποιος, λοιπόν, θέλει να το ρίξει έξω, να χορέψει και να ξεφαντώσει με υπέροχες λαϊκές φωνές και γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, δεν έχει παρά να επισκεφτεί το Frangelico για να περάσει μαγευτικές βραδιές. Από το κατώφλι του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, πέρα από το βαρύ πυροβολικό του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, έχουν περάσει και καλλιτέχνες με πλούσια και πολύχρονη καριέρα, κορυφαία ονόματα του χώρου. Χρήστος Χολίδης, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς, Ανδρέας Στάμος και Κώστας Καραφώτης είναι μερικοί από τους τραγουδιστές που έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στο Frangelico, ενώ αξιοσημείωτες ήταν οι εμφανίσεις της Πάολα, του Σταμάτη Γονίδη, του Λευτέρη Πανταζή και του Γιώργου Τσαλίκη παλαιότερα.

Venue Image

Frangelico

Live Stage
Χρήστος Χολίδης - Κώστας Μαρτάκης - Βασιλική Νταντά
Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Ημέρες Λειτουργίας
Τετ-Σαβ
Τιμή Φιάλης / 6 Άτομα
150€
Συγκοινωνίες
Τράμ
Parking
Ναι

Copyright © 2015 FeelFamous.gr, All rights Reserved. Designed and Developed with by Squared Circle Advertising Squared Circle

Now on Air @ FeelFamous Radio