Alexa
Σήμερα Εορτάζουν
Σπυρίδων, Σπυριδούλα

Ορθόδοξη Θρησκευτική Εορτή

Video | Τζάστιν Θερού: Είχε βρει ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ προς την Τζένιφερ Ανιστον

Video | Τζάστιν Θερού: Είχε βρει ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ προς την Τζένιφερ Ανιστον

Σημειώματα του τύπου «Ήσουν πολύ όμορφη απόψε» ή «Μου λείπεις ήδη» έκαναν έξαλλο και ιδιαίτερα ανασφαλή τον Τζάστιν πριν από δύο χρόνια

Οι θαυμαστές του χρυσού ζευγαριού της δεκαετίας του ’90, του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον περιμένουν πώς και πώς να τους ξαναδούν μαζί. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνώριζε πολύ καλά ο Τζάστιν Θερού όταν «τα έφτιαχνε» με την Τζένιφερ. Και αυτό ίσως σύμφωνα με τις κακές γλώσσες να ήταν και το μόνιμο αγκάθι στη σχέση τους και μετέπειτα στο γάμο τους.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly οι χειρότεροι φόβοι του Θερού επιβεβαιώθηκαν όταν εκείνος πριν από δύο χρόνια «σκόνταψε» επάνω σε κάτι ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ προς την Άνιστον. Σημειώματα του τύπου «Ήσουν πολύ όμορφη απόψε» ή «Μου λείπεις ήδη» έκαναν έξαλλο και ιδιαίτερα ανασφαλή τον Τζάστιν. «Όλο αυτό ήταν μέγαλο χτύπημα και είχε αρνητική επίδραση στο γάμο τους», ανάφερει ανώνυμη πηγή στο Us Weekly. Μάταια η Τζένιφερ Άνιστον προσπαθούσε να πείσει τον σύζυγό της ότι δεν τρέχει τίποτα με τον πρώην της. «Ο Θερού τρελαινόταν στην ιδέα ότι ο Πιτ στέλνει στη γυναίκα του ερωτικά ραβασάκια», λέει η ίδια πηγή.

Η ανακοίνωση του χωρισμού
Την περασμένη Πέμπτη η 49χρονη Άνιστον και ο 46χρονος Θερού ανακοίνωσαν τη λήξη του γάμου τους με κοινό ανακοινωθέν στον Τύπο. Στην ανακοίνωση του χωρισμού έγραφαν χαρακτηριστικά: «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας. Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Η εισβολή της Τζολί
Οι δύο του άρχισαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2011 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Για τον Θερού ήταν ο πρώτος γάμος και για την Άνιστον ο δεύτερος καθώς ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ από το 2000 ως το 2005. Ο Πιτ χώρισε την Άνιστον, τα έφτιαξε με την Τζολί όταν έπαιζαν μαζί στην ταινία «Mr. and Mrs. Smith» και μαζί απέκτησαν έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. Οι δυο τους ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον Σεπτέμβιο του 2016 μετά από 2 χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Δεν τον ξεπέρασε ποτέ
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Άνιστον ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Πιτ και προσπαθούσε μέσα από διάφορες σχέσεις να προχωρήσει. Λέτε τελικά τώρα που και οι δύο είναι ελεύθεροι να τους δούμε ξανά μαζί; Πάντως τα δημοσίευματα του ξένου Τύπου οργιάζουν και υποστηρίζουν ότι ο δρόμος για τους δύο πρώην συζύγους είναι πιο ανοιχτός από ποτέ.

Δείτε βίντεο: Τα ραβασάκια του Μπραντ Πιτ στην Άνιστον εξόργισαν τον Θερού! 

Πηγή: protothema.gr

Copyright © 2015 FeelFamous.gr, All rights Reserved. Designed and Developed with by Squared Circle Advertising Squared Circle

Now on Air @ FeelFamous Radio