Alexa
Σήμερα Εορτάζουν
Ηλίας, Ηλιάνα

Ορθόδοξη Θρησκευτική Εορτή

Το Πρώτο Σχολείο για DJs είναι γεγονός…

Το Πρώτο Σχολείο για DJs είναι γεγονός…

DJ Survival Concept Course, η ιδιότυπη, πρωτοποριακή και η ταχύτερη αναπτυσσόμενη για τα ελληνικά δεδομένα σχολή DJing και μουσικής παραγωγής.

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα εγγραφών και στην τελική ευθεία για την έναρξη των μαθημάτων DJ Survival Concept Course όπου ξεκινάνε Δευτέρα 25 Σεπεμβρίου.

 Σε ολοκαίνουργιο χώρο κοντά στο μετρό Ελληνικό. Με νέα μαθήματα, επιπλέον τμήματα, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και επαγγελματικό στούντιο ηχογραφήσεων. Ο σχεδιασμός του χώρου έχει ολοκληρωθεί αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των μαθητών και της σχολής. Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που μας διαχωρίζουν από οποιαδήποτε άλλη εμπειρία εκμάθησης για νέους αλλά και έμπειρους DJs και μουσικούς παραγωγούς βρίσκονται παραπάνω.

Συνοδευόμενη από μοναδικό χώρο υποδοχής και το ενημερωμένο προσωπικό μας, οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να ζήσουνε μια μοναδική εμπειρία απόλυτης αισθητικής Club. Με κρυστάλλινο ήχο για τους μαθητευόμενους DJs και επαγγελματικό ηχομονωμένο Studio ηχογραφήσεων για τους μελλοντικούς Μουσικούς Παραγωγούς μας.

Μαζί με τους εισηγητές μας που έχουν δεκάδες χρόνια εμπειρία στο χώρο να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Το DJ Survival είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη με εγκαστάσεις που είναι απόλυτα στοχευμένη στις ανάγκες των νέων αλλά και έμπειρων DJ & Μουσικών Παραγωγών.

MAINSTREAM SESSIONS με τον Αντώνη Δημητριάδη

Μια από τις συνεργασίες που ολοκληρώνει ένα μεγάλο μουσικό φάσμα στη σχολή μας, είναι με τον Αντώνη Δημητριάδη και το Mainstream Sessions της 3ης σεζόν. Με την έντονη παρουσία του στο χώρο του Clubbing (Mykonos, Athens, Thessaloniki, New York, London, Munich), τις συλλογές που έχουν κυκλοφορήσει σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα και φυσικά τις αμέτρητες συνεργασίες με τους περισσότερους εγχώριους superstars αλλά και του εξωτερικού, ο Αντώνης Δημητριάδης έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη Club σκηνή της Ελλάδας. Sebastian Ingrosso, Martin Solveig, Frankie Knuckles, Alesso, David Morales είναι μόνο μερικά από τα ονόματα με τους οποίους έχει βρεθεί δίπλα και έχει εμφανίστει στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας.

Από τις Live εμφανίσεις με Guest τραγουδιστές πάνω στα DJ σετ του, αλλά και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν στο πρόγραμμά τους οι Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Σαμπάνης και πολλοί άλλοι μαζί τους όπως ο Eros Ramazzotti, Gloria Gaynor, Julio Iglesias, Gipsie Kings, Pitbull τα τελευταία 20 χρόνια, ο Αντώνης Δημητριάδης έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ένας DJ για να ξεχωρίσει στον ανταγωνιστικό χώρο της Mainstream/Dance μουσικής.

Μερικοί από τους σοβαρότερους DJ και μουσικούς παραγωγούς που έχει η Ελλάδα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και καταξίωση, θα επισκεφτούν τους μαθητές της 3ης σεζόν στα Motivation Sessions. Οι Detlef, Thodoris Τriantafillou, Echonomist, Christos Fourkis, George Tsilipakos, Nikos Halkousis, Velix, είναι μόνο μερικοί από τους πετυχημένους Έλληνες DJs που έρχονται να πούνε την δική τους ιστορία, να συμβουλεψουν αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των μαθητών μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για την περίοδο 2017 – 2018 έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται με την συμπλήρωση των τμημάτων. Τα μαθήματα διαρκούν 6 μήνες και ξεκινάνε με την εβδομάδα γνωριμίας στις 25 – 28 Σεπτεμβρίου.

Για να πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 96 16 068 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@djsurvival.com.

Δείτε το χώρο μας

Copyright © 2015 FeelFamous.gr, All rights Reserved. Designed and Developed with by Squared Circle Advertising Squared Circle

Now on Air @ FeelFamous Radio