News – Photos – Videos

Nατάσα Θεοδωρίδου: Μία μοναδική λαϊκή φωνή στο ΜEGA

Nατάσα Θεοδωρίδου: Μία μοναδική λαϊκή φωνή στο ΜEGA

H Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις ελληνίδες τραγουδίστριες που δεν χρειάζονται συστάσεις

H Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις ελληνίδες τραγουδίστριες που δεν χρειάζονται συστάσεις.

Η υπέροχη λαϊκή φωνή της και οι σπουδαίες συνεργασίες την έχουν βάλει στις καρδιές των Ελλήνων οι οποίοι την ξέρουν με το μικρό της όνομα.

Το δικό τους κορίτσι, η Νατάσα, είναι πάντα εκεί με τη φωνή της να συντροφεύσει τις χαρές και να δώσει παρηγοριά στις λύπες τους.

Από τις πιο ερωτικές τραγουδίστριες η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ερμηνεύσει τραγούδια-σταθμός στην ελληνική δισκογραφία και έχει καταφέρει να σπάσει στεγανά χρόνων για τον διαχωρισμό μεταξύ τραγουδιστών αλλά και μουσικής.

Φέτος κλείνει 23 χρόνια στην Αθήνα και η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν έχει μετανιώσει που έκανε το μεγάλο βήμα και άφησε την Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπάει.

Από μικρή η Νατάσα είχε αντιληφθεί την αγάπη της για τη μουσική και σπούδασε κιθάρα και αρμονία παράλληλα με τις σπουδές στη δημοσιογραφία τις οποίες ολοκλήρωσε.

Δίπλα στον Ρέμο

Το 1996 ξεκίνησε την πορεία της στην Αθήνα δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Παντελή Καναράκη στις «Χάντρες» και από τότε μετράει δεκάδες επιτυχίες, χιλιάδες πωλήσεις και αρκετούς αγαπημένους φίλους στο χώρο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παντελής Καναράκης, πιστός της φίλος, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στη και στη μεγάλη συναυλία του MEGA την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Η ίδια δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι πολλά από τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο δεν είναι από τους ανθρώπους που κυνηγάει τα πράγματα.

«Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν κυνήγησα κανέναν. Όχι από εγωισμό, αλλά από στάση ζωής. Δεν κυνήγησα πράγματα γιατί πίστευα -και πιστεύω ακράδαντα- ότι θα συναντηθείς με αυτά που πρέπει να συναντηθείς» έχει δηλώσει η ίδια και οι επιλογές της έρχονται να την επιβεβαιώσουν.

Με αυτή την πίστη της στο καλύτερο η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε δίπλα στον Πασχάλη Τερζή και μοιράστηκε μαζί του το ιστορικό πια «Δεν θέλω τέτοιους φίλους», αλλά και το Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νότη Σφακιανάκη και φυσικά τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα της το τραγούδι «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που έντυσε την «Πολίτικη Κουζίνα» και έδωσε στις δύο γυναίκες την ευκαιρία να εμφανιστούν μαζί στο Ηρώδειο το 2005, η συνεργασία της με την Μαρινέλλα αλλά και η συμμετοχή στον δίσκο της Νανάς Μούσχουρη με το τραγούδι «Μες του Αιγαίου».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πολύ γρήγορα κατάφερε να ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή ανάμεσα στο λαϊκό και το έντεχνο τραγούδι μια και η υπέροχη φωνή της αλλά και η συνολική στάση της δεν άφηνε περιθώριο για αποκλεισμού. Η ίδια πιστεύει ότι «δεν υπάρχουν ούτε όχθες, ούτε σύνορα γιατί η μουσική είναι μία. Είναι παγκόσμια και είναι μια υπέροχη γλώσσα. Το θεωρώ, το λιγότερο φαιδρό να πεις ότι αυτός είναι καλύτερος γιατί είναι σε αυτή την πλευρά ή αυτός δεν είναι καλός γιατί ανήκει στην άλλη πλευρά, την εμπορική ή την ποιοτική, ας πούμε. Το εμπορικό και το ποιοτικό θέλω να σας πω μετά βεβαιότητας ότι το αποζητούν όλοι. Κι εκείνοι και οι άλλοι, αν υπάρχουν.

Μεγάλη βραδιά στο MEGA
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις έρχεται «Στο σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της.

«Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης Νατάσας περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο που έχει επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή.

Ακόμη, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ένας ακόμα αγαπημένος φίλος, ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη βραδιά μια διαφορετική…νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με την Νατάσα.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του.

Τηρώντας με ευλαβική ασφάλεια όλα τα μέτρα προστασίας, πέρα από τους εξαίσιους μουσικούς που θα τους συνοδεύουν στη «σκηνή» του Mega…