News – Photos – Videos

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν Έχασα Τη Μητέρα Μου Πληγώθηκα Τόσο Που Δεν Ήθελα Άλλο Τη Ζωή Μου»

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν Έχασα Τη Μητέρα Μου Πληγώθηκα Τόσο Που Δεν Ήθελα Άλλο Τη Ζωή Μου»

Μπέσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια .  Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 1997 κι έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα που είναι 22 ετών και πηγαίνουν στο Λύκειο και τον Γιάγγο που είναι 14 ετών.

Σε παλιότερη συνέντευξή τους είχαν πει σχετικά με την οικογενειακή καθημερινότητα, ότι μπορεί τα κορίτσια να μεγάλωσαν αλλά το άγχος δεν τελειώνει. Η Μπέσυ Μάλφα σχολίασε ότι “το δικό μου άγχος είναι αν διαθέτουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Νομίζω πως το έχουν. Θέλω να είμαι σίγουρη πως τους έχουμε δώσει τις βάσεις να αντέχουν”.

Σε ερώτηση πώς μπορούν οι γονείς να οπλίζουν με θάρρος τα παιδιά τους, υποστηρίζει η Μπέσυ Μάλφα ότι “εγώ αντέχω ακόμη. Και θέλω να πω για τους δικούς μου γονείς πως έπαιζε μεγάλο ρόλο ότι υπήρχε μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Μου έδιναν συνεχώς αυτοπεποίθηση. Με στήριζαν, μου έλεγαν «Μπορείς, μπορείς!». Και για πράγματα όπως η ακμή στην εφηβεία, για την οποία αισθανόμουν άσχημα. Εκείνοι ήταν εκεί για να με παροτρύνουν. Να με κάνουν να αισθάνομαι καλά. Θεωρώ πως αυτά πρέπει να τα λέμε στα παιδιά μας, να τα στηρίζουμε. Δεν θα πρέπει να τα γεμίζουμε με τα δικά μας άγχη”.

Από την άλλη πλευρά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε ότι “εγώ δεν είμαι των συμβουλών και της νουθεσίας. Θεωρώ πως οι επιλογές των γονιών είναι που δίνουν το παράδειγμα στα παιδιά. Πολύ πιο εύκολα θα μετρήσει πάνω τους το πώς θα διαχειριστείς μια κρίσιμη κατάσταση παρά οι συμβουλές που θα δώσεις. Οπότε, γίνεσαι πρότυπο”.

Η κλασική μαμά και το φλέρτ

Η Μπέσυ Μάλφα υποστηρίζουν και οι δύο ηθοποιοί ότι είναι μια κλασική μαμά. Όπως λέει ο σύζυγός της “μαγειρεύει τρία τέσσερα φαγητά, βάζει σεμεδάκια παντού”. Για να τον επιβεβαιώσει στη συνέχεια η ίδια “ναι, τα αγαπώ! Τα έχει κεντήσει η μαμά μου, δεν μπορεί να μην υπάρχουν στο σπίτι σεμεδάκια”. Και να συμπληρώσει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης “έχει τα λουλουδάκια της, τις γλαστρούλες της…”.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν σε ένα σίριαλ της ΕΤ1, το 1994. “Μου γυάλισε λίγο, υπήρξε μια έλξη. Στην αρχή την είχα παρεξηγήσει λίγο, μου είχε φανεί σνομπ”, λέει ο κ. Σκιαδαρέσης για να προσθέσει η Μπέσυ Μάλφα “ήμασταν φίλοι κι εγώ επιδίωκα να κάνω παρέα μαζί του. Θαύμαζα όλους τους ηθοποιούς που είχαν παίξει σε ταινίες του Αγγελόπουλου. Συζητούσαμε, κάναμε παρέα. Τον λάτρευα ως ηθοποιό, μέχρι που μου την έπεσε. (γέλια) Μου είπε να πάω να δω τα βιβλία του, αφού έχει όντως τεράστια συλλογή”.

Φλερτ τους κράτησε καιρό και το σπίτι τους είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη. Καθώς υπάρχουν βιβλία παντού.

Η Μπέσυ Μάλφα είχε στιγματιστεί από το θάνατο της μητέρας της

Η Μπέσυ Μάλφα είχε εξομολογηθεί ότι μετά το χαμό της μητέρας της σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

“Πληγώθηκα και πόνεσα από το χαμό της-πονάω τρομερά ακόμα. Κλείστηκα στον εαυτό μου. Ένιωθα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτήν την τόσο μεγάλη απώλεια της γυναίκας στην οποία οφείλω όσα είμαι σήμερα. Έπιασα πάτο. Είχα την αίσθηση ότι δεν θα τα βγάλω πέρα και δεν σου κρύβω πως πέρασε από το μυαλό μου να βάλω τέλος στη ζωή μου¨ ανέφερε η ίδια.

“Είναι τόσο βάρος που χάνεσαι σε κακές σκέψεις. Βρήκα τη δύναμη και προχώρησα με τη βοήθεια του άντρα μου, των παιδιών μου, όλοι όσοι μου κράτησαν ζεστά το χέρι. Έμεινα όρθια για αυτούς. Μου λείπει τόσο πολύ η μαμά μου. Μου λείπει πολύ…” πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως είπε, λίγες ώρες μετά το θάνατό της, ανέβηκε στη σκηνή.

“Είχαμε παραστάσεις στο “Σώσε με”. Το απόγευμα έφυγε και λίγη ώρα μετά ήμουν στη σκηνή του “Zίνα” παίζοντας κωμωδία. Είχα πλάι μου τους καλούς συνάδελφους και στην πλατεία ήταν ο αδελφός μου και φίλοι…” δήλωσε.

 

Πηγή