News – Photos – Videos

Μαριτίνα Ντενίση: Η 19χρονη Κόρη Της Μιμής Ντενίση, Το Δημόσιο Μήνυμα Αγάπης Και Η Ιδιαίτερη Σχέση Τους

Μαριτίνα Ντενίση: Η 19χρονη Κόρη Της Μιμής Ντενίση, Το Δημόσιο Μήνυμα Αγάπης Και Η Ιδιαίτερη Σχέση Τους

Μαριτίνα Ντενίση: Η σχέση αυτής της μάνας με την κόρη της κάνει πολλούς να ζηλεύουν. Παρακάτω ακολουθεί μια συνέντευξη της Μίμης Ντενίση.
Μαριτίνα Ντενίση: Μια μοναδική σχέση μάνας-κόρης

Η αδυναμία που έχει στη μητέρα της η 19χρονη κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα Ντενίση, είναι κάτι που κάθε μάνα θα ήθελε να έχει από το παιδί της. Η Μιμή Ντενίση, είπε σε συνέντευξη της πως οι σχέση που έχει με την κόρη της είναι κάτι το μοναδικό.

Είναι φανερό πως η Μαριτίνα θαυμάζει πολύ τη μητέρα και πως στα μάτια της, η Μιμή έχει πάρει την μορφή ηρωίδας. Η Μαριτίνα σπουδάζει στην Κύπρο στον τομέα των οικονομικών και του τουρισμού. Επομένως η χαρά που παίρνουν όταν ξανασμίγουν είναι διπλάσια εφόσον ζουν χωριστά.
Μαριτίνα Ντενίση
Στις καλοκαιρινές διακοπές κόρη και μάνα βρήκαν χρόνο να περάσουν ποιοτικές στιγμές μαζί. Εφοσον τα πανεπιστήμια ηταν κλειστά και αποφάσισαν να πάνε στο Θεολόγο στη Φθιώτιδα, ένα μέρος που η Μιμή Ντενίση αγαπά πολύ.
Μαριτίνα Ντενίση: “Όλα όσα είμαι ή ελπίζω να γίνω, τα οφείλω όλα σε σένα. Love you mommy.”

Η Μαριτίνα συνόδευσε με μερικά πολύ όμορφα λόγια στην πρώτη φωτογραφία που απεικονίζονται μάνα κόρη να κρατάνε τρυφερά χέρια γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: “Όλα όσα είμαι ή ελπίζω να γίνω, τα οφείλω όλα σε σένα. Love you mommy.”

Έγραψε στη δεύτερη φωτογραφία της: “I am a strong woman because a strong woman raised me” (Είμαι μια δυνατή γυναίκα, γιατί μια δυνατή γυναίκα με μεγάλωσε”.

Μαριτίνα Ντενίση: Η συνέντευξη της μητέρας της

Πώς καταφέρνετε και μοιράζετε το χρόνο σας ώστε να απολαμβάνετε και τις στιγμές με τη Μαριτίνα;
«Υπάρχει χρόνος μόνο και μόνο επειδή είμαι καλή στο να βάζω προτεραιότητες. Αυτό δεν αφορά μόνο την Μαριτίνα αλλά και την ύπαρξή μου ολόκληρη, γιατί αλλιώς θα είχα καταρρεύσει. Δηλαδή επειδή έχω κάποιες μέρες που είναι τραγικά φορτωμένες, είμαι πολύ καλή στον προγραμματισμό. Λέω τρεις μέρες θα βασανιστώ, θα πάω στη σχολή από το πρωί, θα πάω στη πρόβα μετά θα κάνω τα τεχνικά και θα τελειώσω τα ξημερώματα. Πολλές φορές δουλεύω τη νύχτα γιατί είναι κάποιες δουλειές που μόνο μόνη μου μπορώ να τις κάνω. Έτσι θα υπάρχουν κάποιες μέρες που θα έχω ρεπό και θα είμαι με την Μαριτίνα. Αλλιώς θα βλέπω την Μαριτίνα μόνο το μεσημέρι και το βράδυ δυο ώρες πριν κοιμηθεί.»

Μαριτίνα Ντενίση
– Ήταν δύσκολο να της αποκαλύψετε ότι δεν είστε η βιολογική μητέρα της;
«Όχι, ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό. Αν αργήσεις να του το πεις το παιδί σε θεωρεί ψεύτη μετά. Δεν σε εμπιστεύεται σε κανένα τομέα. Το παιδί μου είναι το παιδί μου. Επειδή δεν έχει το DNA το δικό μου δεν σημαίνει κάτι.»
Μαριτίνα Ντενίση: Είναι πολύ πεισματάρα

Επιπλέον πρόσθεσε : «Όπως της έχω πει κιόλας εμένα είναι το παιδί μου γιατί έφτασε μια στιγμή που αποφάσισα ότι αυτή είναι το παιδί μου. Δηλαδή κάποια που έμεινε έγκυος τυχαία από κάποιον που ούτε ήξερε, αγαπάει το παιδί της περισσότερο; Αφού ούτε που το ήθελε. Η μητέρα πρέπει να είναι αληθινά κοντά στο παιδί, να το έχει αληθινά στη καρδιά της και είναι προτεραιότητα πάνω από τον εαυτό της γιατί πολλές γυναίκες έχουν την δυνατότητα μιας εγκυμοσύνης και από εκεί και πέρα άλλη βαριέται, άλλη το έχει παρατημένο, άλλη δε το ήθελε, άλλη το χρησιμοποιεί σαν κοινωνική ασπίδα. Αυτό δεν λέγεται μάνα!»

– Τι σας εντυπωσιάζει στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της;
«Ότι είναι πολύ πεισματάρα, το οποίο είναι και αρνητικό αλλά το θεωρώ καλό γιατί το πείσμα σου δημιουργεί το αίσθημα να πετύχεις αυτό που θέλεις και πρέπει να την έχουν αυτή τη δύναμη τα παιδιά σήμερα γιατί ζουν σε μια απίστευτα σκληρή κοινωνία.»
Μαριτίνα Ντενίση: Τα λόγια της μητέρας της για τον χώρο του θεάματος και την κόρη της

– Σκέφτεστε ότι ενδεχομένως θα ασχοληθεί και η ίδια με το χώρο τους θεάματος; Θα θέλατε ή όχι κάτι τέτοιο;
«Όχι, δεν νομίζω. Δεν την βλέπω να θέλει . Για ηθοποιός το αποκλείω. Το θεωρεί πολύ σκληρή δουλειά από αυτά που βλέπει από μένα. Εγώ δεν θα ήθελα να ασχοληθεί. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά το θέατρο. Αν δεν έχεις αληθινό πάθος δεν έχει νόημα να το κάνει κάποιος. Πρώτον γιατί θα γίνει μέτριος και στην μετριότητα το θέατρο είναι πολύ σκληρό και δεύτερον γιατί όταν έχεις μαμά ηθοποιό ή πατέρα και είναι πολύ γνωστός πρέπει πραγματικά να το θες πολύ για να μην σου γίνει βάρος το όνομα του. Αν είχε ένα εξαιρετικό ταλέντο και ήθελε να γίνει δεν θα της έλεγα ποτέ όχι αλλά βλέπω ότι έχει άλλα ενδιαφέροντα. Πολλά παιδιά γνωστών καλλιτεχνών που το έχουν δοκιμάσει δεν τα καταφέρνουν και καταστρέφονται και ψυχολογικά .»

– Μας λέτε μία φράση – ένα ρητό που λέτε συνήθως στην κόρη σας για τα προβλήματα της ζωής/την καθημερινότητα/ όταν στεναχωριέται;
«Ρητό δεν της λέω. Απλά της λέω κάτι που είναι και το μότο της δικιάς μου ζωής «Ποτέ μην ακούς τι λένε οι άλλοι για εσένα, καλό ή κακό». Δεν γίνεται να αποφεύγουμε τα κακά αλλά όταν κάποιος λέει ότι είσαι θεά, είσαι υπέροχη, να το κάνουμε σημαία. Να μην επηρεάζεται καθόλου από την γνώμη των άλλων»
Μαριτίνα Ντενίση: «Προσπαθώ να της συμπαρασταθώ χωρίς να της πω τι θα κάνει» είπε η μητέρα της

Δίνω στην κόρη μου το παράδειγμα μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας που τα έχει κάνει όλα μόνη της. Χωρίς στήριξη: «Δεν στηρίχθηκα ούτε από συγκρότημα ούτε από καναλάρχη ούτε από κανέναν άντρα. Αντίθετα πολεμήθηκα. Και όλο αυτό μου έκανε καλό. Με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Προτεραιότητα είναι η κόρη μου. Να σταθώ πλάι της, στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται. Τα παιδιά σήμερα είναι πιο μπερδεμένα από εμάς στην ηλικία τους. Προσπαθώ να της συμπαρασταθώ χωρίς να της πω τι θα κάνει. Γιατί εμένα άλλα μου έλεγε ο μπαμπάς μου κι άλλα έκανα»
Πηγή