News – Photos – Videos

Κρεσέντο | Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου Η Μεγάλη Έναρξη…

Κρεσέντο | Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου Η Μεγάλη Έναρξη…

Το Κρεσέντο, το μουσικό μεζεδοπωλείο, όπου βρίσκετε πολύ κοντά στην πλατεία του Μπουρνουζιού είναι το μέρος, που το κέφι δεν σταματάει ποτέ.

Γιατί Κρεσέντο…. “Κρεσέντο” ετυμολογικά είναι το μέρος του μουσικού κομματιού όπου αυξάνεται βαθμιαία η ένταση…

Εκεί θα συναντήσουμε τις πιο γνωστές μπάντες και τους πιο καλούς μουσικούς. Οι οποίοι ξεσηκώνουν τους θαμώνες και προσφέρουν πολύ δυνατές, όμορφες και χορευτικές στιγμές με το κέφι και την διάθεση να μην κατεβαίνει από το τραπέζι. Το “κρεσεντάρουμε” έχει γίνει πλέον σύνθημα στον κόσμο. Σε συνδυασμό με το εύγευστο και ποιοτικό φαγητό γίνεται το απόλυτο trend. Όλα τα φαγητά είναι χειροποίητα και οι ψητές νοστιμιές στα κάρβουνα σερβιριζόμενα σε ξύλινες πιατέλες. Χρησιμοποιώντας τις πιο ποιοτικότερες πρώτες ύλες. Φαγητό, κρασί, διασκέδαση, χορός, λουλούδια και εκπλήξεις συνθέτουν το απόλυτο μουσικό στέκι του χειμώνα.

Έτσι, η δική μας οικογένεια, η “famiglia” μας, σας περιμένει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή στον ανακαινισμένο μας χώρο, με νέα διαμόρφωση και ζεστά χρώματα, για βραδιές ακόμα πιο μοναδικές.

Ένα μουσικό μεζεδοπωλείο φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αφοσίωση και χάρη στη δική σας αγάπη και στήριξη συνεχίζουμε….βαθμιαία…..

info / reservations