Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μας παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια του κινηματογράφου,του θεάτρου και της τηλεόρασης.
Πρώτο εμφανίστηκε στη τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 με πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στη σειρά Λούνα Πάρκ.
Η ίδια μας μίλησε για διάφορα θέματα. Τι κάνει αυτή τη περίοδο; Που τραγουδάει; Θα εμφανιστεί πάλι σε κάποιο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης; Πως κρίνει τα ριάλιτι σόου.; Θα πήγαινε ως κριτής σε κάποιο ριάλιτι αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια . Με ντόμπρο ύφος που την χαρακτηρίζει, και περίσσια ειλικρίνεια, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.
- Έχετε πει πως σπουδάσατε υποκριτική στη Σχολή Θεοδοσιάδη , αυτή τη περίοδο ασχολείστε όμως με το τραγούδι . Πως προέκυψε αυτό? Έχετε κάνει κάποιες συγκεκριμένες σπουδές στο χώρο της Μουσικής ?
Έχω πάει στη σχολή Θεοδοσιαδη 2 χρονιά και 1 χρόνο στη σχολή Αθηνών…Ήμουν επαγγελματίας χορεύτρια και κάνω ωδείο πολλά Χρόνια .Ένας αληθινός καλλιτέχνης είναι πολυδιάστατος. Από μικρή θαύμαζα την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και την Λίζα Μινέλι.
- Αυτή τη περίοδο που τραγουδάτε ?
Το Σάββατο ,έχω live στο χυτήριο με τον Πασχάλη Τσαρουχά, θεατρικά Δευτερότριτα θα είμαι στο μικρο Μπροντγουαιη με την Σοφία Αρβανίτη θα κάνουμε την ζωή των Αδελφών Καλουτά.κ.α.
- Τι προτιμάτε περισσότερο Θέατρο ή τραγούδι?
Μου αρέσουν εξίσου και τα δυο. Απλά θέατρο είναι ρόλος…. Το τραγούδι είναι η Ελένη που είναι μία παρέα με τον κόσμο και αυτό μ’αρέσει πολύ !
- Έχετε συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar. Ποια είναι η γνώμη σας για τα ριάλιτι σόου ? Δεν πιστεύετε ότι είναι πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα κουράσουν το κοινό ?
Θα έλεγα ότι ήμουν τυχερή που πήγα σ’ένα σόου δημιουργικό και όχι ανταγωνιστικό. Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο.
- Θα πηγαίνατε ως κριτής σε ένα ριάλιτι ?
Θα πήγαινα κριτής μονό σε σόου που θα είχα γνώσεις ,όπως αυτό που έκανα.
- Σε κάποιο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε καιρό να σας δούμε , είναι από επιλογή σας ? Σας έχει γίνει κάποια πρόταση ?
Πρόσφατα μου έγινε μία πρόταση για ένα γκεστ που δεν μου άρεσε, κάποια άλλη συνεργασία που είχα συζητήσει δεν ευδοκίμησε.
- Ήσασταν και είστε ένα sex-symbol . Πως καταφέρνετε και διατηρείστε σε φόρμα και τόσο φρέσκια ? Ποιο είναι το μυστικό σας ?
Καλό DNA, εσωτερική ηρεμία ,σεβασμός στη ζωή και σίγουρα όχι υπερβολές . Αυτό φυσικά το δηλώνω “μιλώντας” γενικά.
- Έχετε πει σε παλαιότερη σας συνέντευξη πως στο παρελθόν είχατε τρεις μεγάλες σχέσεις . Αυτή τη περίοδο βρίσκεστε σε κάποια σχέση
Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου,ειδικά στο παρόν,γενικά είμαι καλά.
- Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον ή και γενικότερα τα σχέδια σας ?
Το μέλλον δεν το γνωρίζει κάνεις , πάντα δουλεύω στο σήμερα και αυτό είναι κάλο… Τότε σίγουρα θα είναι κάλο και το αύριο.
Πηγή