News – Photos – Videos

Dreamland 2019… και οι ΖΝ ξανά μαζί !!!

Dreamland 2019… και οι ΖΝ ξανά μαζί !!!

Μετά από μια μακροχρόνια απουσία από την Ελλάδα το Dreamland festival επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019! Ως άλλοτε Φοίνικας ξαναγεννιέται από τις στάχτες του και θα καθιερωθεί όπως αρμόζει ύστερα από την τεράστια επιτυχία του 2014. Η ηλεκτρονική μουσική σκηνή έχοντας χάσει τη δυναμική της αναζητάει ένα στήριγμα προώθησης το οποίο θα επιτευχθεί μέσω της συσπείρωσης ανάμεσα σε διοργάνωση, καλλιτέχνες και κοινό.

Επισης το φεστιβάλ σε συνεργασία με τα κτελ νόμου Ηλείας κάνει έκπτωση 30% σε όποιον επιθυμεί την μεταφορά του με αυτά από κάθε πόλη της Ελλάδας…

DreamlandΗ προσπάθεια μας για φέτος δεν επικεντρώνει μόνο στην αποκατάσταση των ελλείψεων και την διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Αντιθέτως σχεδιάζει να αποδώσει το μέγιστο, χωρίς μείωση του line up αλλά ούτε και των παροχών του επισκέπτη με σκοπό να γίνει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Ελλάδας. Διαθέτοντας τις γνώσεις αλλά και το απαραίτητο δυναμικό για την τέλεση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης ανακοινώνουμε τις 26-27-28 Ιουλίου ως ημερομηνίες διεξαγωγής στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας.

Φέτος πέραν της ηλεκτρονικής μουσικής ανοίγουμε τις πόρτες μας και σε καλλιτέχνες της ελληνικής Hip Hop σκηνής. Η επιλογή όλων των καλλιτεχνών θα γίνει βάση :

  1. Gigs, εμφανίσεων
  2. Παραγωγών
  3. Απήχηση στα social media (θεωρούνται κριτήριο αξιολόγησης της ανταπόκρισης του κοινού απέναντι στον καλλιτέχνη)
  4. Της επιπλέον αξιολόγησης της ομάδας διοργάνωσης του φεστιβάλ
  5. Με ανοιχτή πρόταση-ψηφοφορία του κοινού

Η παραπάνω διαδικασία θα μας δώσει αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα σχετικά με το ποιοι είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας έτσι ποιοι θα κερδίσουν μια θέση στο πάνθεον του φεστιβάλ.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που θα θέλαμε να μην αλλάξει την φετινή χρονιά είναι η λογική των προσιτών τιμών των εισιτηρίων μας. Κατανοούμε και βιώνουμε την κρίση στην χώρα μας και θέλουμε να προσφέρουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος για τον επισκέπτη. Έτσι λοιπόν οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής :

1. Τριήμερο εισιτήριο με δικαίωμα κατασκήνωσης :

  • 35€ τα πρώτα 200 εισιτήρια
  • 50€ έως 30 Ιουνίου
  • 70€ για τον μήνα Ιούλιο

2. Μονοήμερο εισιτήριο :

  • 12€ προπώληση
  • 16€ εκδοτήρια

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠️
Για λόγους ασφαλείας θα διατεθούν ΜΟΝΟ 3000 εισιτήρια με δικαίωμα κατασκήνωσης.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο line up του φεστιβάλ θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται την Δευτέρα 6 Μαΐου μέσω των social του Dreamland festival και των συνεργαζόμενων ΜΜΕ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΖΝ

Η κάθοδος των “Ζωντανών Νεκρών” Και όμως δεν είναι επεισόδιο από την δημοφιλής σειρά Walking to the dead!

Είναι πραγματικότητα! Οι Ζωντανοί Νεκροί είναι το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα στον χώρο της Rap και Hip Hop σκηνής! Από τα πιο πολυσυζητημενα άλλωστε για τον τρόπο που διαλύθηκαν αλλά περισσότερο για τις κόντρες ανάμεσα σε κάποια από τα μέλη του που ειδικά τα τελευταία χρόνια έδειχναν πως κάθε πιθανότητα για επανασύνδεση είχε εκμηδενιστει!

Το Dreamland φεστιβάλ που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία με απίστευτα μεγάλη επιτυχία το 2014 επέστρεψε μετά από μια ακόμα προσπάθεια το 2016 και κατάφερε να ενώσει ένα συγκρότημα το οποίο έχει ξεσηκώσει πολλούς χιλιάδες φαν του! Η ανακοίνωση της κοινής εμφάνισης των ΖΝ μετά από χρόνια έσκασε σαν βόμβα στο μουσικό στερέωμα της χώρας και κατάφερε ήδη τις πρώτες κ ολας ημέρες να ωθήσει χιλιάδες κόσμου να αγοράσουν το εισιτήριο τους για το πολύ αναμενόμενο live την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Πολλοί τους χαρακτήρισαν οι Πυξ Λαξ της Rap σκηνής! Όπως και να έχει από το Σάββατο στις 27 προβλέπεται μαζική μετακίνηση κόσμου από κάθε σημείο της Ελλάδας με προορισμό το Dreamland festival και την Ολυμπία. Ευχόμαστε να γίνει η αφετηρία ώστε να αποκτήσει ο νόμος μας ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ που θα προσεγγίζει κόσμο από όλη την Ελλάδα.

 

 

 

Πηγή