News – Photos – Videos

DJ Survival Course: Οι εγγραφές για την 5η σεζόν μόλις ξεκίνησαν!

DJ Survival Course: Οι εγγραφές για την 5η σεζόν μόλις ξεκίνησαν!

Μέσα από μια έμπνευση, υπάρχει μια κατεύθυνση! Μέσα από την κατεύθυνση υπάρχει μια πορεία κι αυτή διαγράφεται με δουλειά ιδρώτα και επιμονή!

Ο Dino MFU είναι ο μαέστρος της τάξης και πρωτομάστορας της σχολής, Με συνοδοιπόρους, σπουδαίους συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια, το DJ Survival μπαίνει στην 5η χρονιά – ανακαινίζεται  και πάλι – για να μη χαθεί το «γούρι» και σας περιμένει για μια απίστευτη νέα διδασκαλική χρονιά… με τι άλλο; Εκπλήξεις γεμάτες ουσία, επισκέψεις και μαθήματα για να έρθεις στον κόσμο του DJing και της παραγωγής!

*Mainstream Sessions *

Το project Mainstream Sessions, με εισηγητές τους γνωστούς και πολύ έμπειρους Αντώνη Δημητριάδη (AD1) και Νίκο Τζεμανάκη (Bobito)(Beat-les Music), είναι ένας κύκλος σεμιναριακών μαθημάτων που καλύπτει γενικές γνώσεις πάνω στο DJing και στην παραγωγή mainstream μουσικής – και είναι, αντικειμενικά, η πιο διαδεδομένη μουσική ανά την Ελλάδα.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα τμήματα DJing, μια διδακτική εμπειρία που ασχολείται αποκλειστικά με την αποκαλούμενη εμπορική μουσική που παίζεται σε πάρα πολλά club, αλλά και εκδηλώσεις, prive πάρτι, εταιρικά events, γάμους και λοιπούς χώρους διασκέδασης. Οι εισηγητές μας είναι ίσως από τους καταλληλότερους ανθρώπους να μεταδώσουν γνώσεις και εμπειρίες για το πώς μπορείς να πετύχεις καλλιτεχνική ανέλιξη σε μια τέτοια μεγάλη σκηνή και να παραμείνεις διαχρονικός/ή.

 

Καλωσήρθατε στο DJ Survival Concept Course

Η σχολή DJ Survival Concept Course είναι μια ιδιότυπη, πρωτοποριακή σχολή DJing και μουσικής παραγωγής, η ταχύτερη αναπτυσσόμενη για τα ελληνικά δεδομένα, που ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2016.

Μόλις 500 μέτρα από το Μετρό του Ελληνικού, στη Γλυφάδα, η σχολή είναι μια από τις ελάχιστες στον κόσμο με εγκαταστάσεις που είναι απόλυτα στοχευμένες στις ανάγκες των νέων αλλά και έμπειρων DJ & Μουσικών Παραγωγών.

Η επιτυχία των μαθημάτων γίνεται εύκολα αντιληπτή, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στην κάλυψη που έχει λάβει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σημαντικά media όπως η εφημερίδα Καθημερινή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha, ΣΚΑΪ και MAD, αλλά και ηλεκτρονικά περιοδικά όπως το VICE Greece, το Oneman και το GodIsADJ.gr έχουν αναδείξει το DJ Survival Concept Course. Επίσης, DJs διεθνούς φήμης, όπως ο David Morales, έχουν επισκεφθεί τη σχολή μας – η πρώτη ατάκα, μάλιστα, του βραβευμένου με Grammy DJ, ήταν: «Έχω παίξει μπροστά σε χιλιάδες κόσμου και δεν είχα κάποιο άγχος, κάτι που έχω αρκετό μαζί σας αυτήν τη στιγμή».

Το DJing είναι επάγγελμα επιβίωσης.

Και ειδικά στην Ελλάδα, μια χώρα με 12 μήνες τουρισμό, εκατοντάδες club, bar, cafe και χώρους διασκέδασης, η θέση του DJ είναι μια από της σημαντικότερες σε όλα τα παραπάνω, καθώς έχει την ευθύνη να διασκεδάσει πελάτες και προσωπικό. Εδώ στο DJ Survival Concept Course εκπαιδεύουμε και προετοιμάζουμε τους μαθητές, κοντά μας, με τον πιο αληθινό τρόπο, ώστε να μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά και επαγγελματικά, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Στον χώρο της σχολής, ένα υπερσύγχρονο club με θρανία εκμάθησης, σας δίνουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη συμπεριφορά ενός DJ, την επιλογή των κομματιών βάσει περίστασης, της κατάλληλης μουσικής κατεύθυνσης στα live set, της σκηνικής εμφάνισης, μαθαίνετε τις υποχρεώσεις του DJ ως επαγγελματία, το επιτυχημένο promoting, την έξυπνη και αποτελεσματική χρήση των social media, μέχρι το sound engineering και τα βασικά βήματα για να ξεκινήσει η παραγωγή ενός κομματιού.

Τα νέα μαθήματα, τα επιπλέον τμήματα, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, το επαγγελματικό στούντιο ηχογραφήσεων και ο σχεδιασμός του χώρου, που κάθε χρόνο ανανεώνεται και αναβαθμίζεται, είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τη σχολή DJ Survival Concept Course από οποιαδήποτε άλλη εμπειρία εκμάθησης για νέους αλλά και έμπειρους DJ και μουσικούς παραγωγούς.

Τα τέσσερα τμήματα DJing (Level 1 και Level 2 ), οι πέντε τάξεις Μουσικής Παραγωγής (Beginners ,Advanced,Μasterclass), τα Mainstream Sessions,το Mad Beats,το Change the beat,το Future Djing Today,All About Techno ,All About Afro καθώς επίσης και τα Motivation & Production Sessions, καθιστούν τη σχολή ως την πληρέστερη συμβουλευτική οδηγία για τον DJ/μουσικό παραγωγό σήμερα.

Κάθε διδακτικό εξάμηνο αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων, δίνοντας ιδανικό επίπεδο εκμάθησης στο κάθε αντικείμενο ξεχωριστά.

Έχουμε τη φιλοσοφία ότι οι εισηγητές που βρίσκονται δίπλα μας θα πρέπει να είναι 100% ενεργοί και να δουλεύουν ένοντα, ώστε να μπορούν να δώσουν την πιο υπεύθυνη συμβουλή στους μαθητές μας, μια συμβουλή που θα έχει υπόσταση σε ό,τι συναντήσουν στην πορεία τους μετά τη σχολή. Ανάμεσα στους εισηγητές μας βρίσκουμε μερικούς από τους πιο γνωστούς DJs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Ελλάδα και σημαντικών μουσικών παραγωγών, με μεγάλες επιτυχίες εγχώρια αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, εισηγητές που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Dino MFU, John Rous, Antonis Dimitriadis,Bobito,Dim Chord ,Mossel,Dj Young ,Anastasio ,Mind Conspirancy είναι εδώ.

Είτε ξεκίνησαν από το μηδέν, είτε ήρθαν ως επαγγελματίες, οι απόφοιτοί μας έχουν καταφέρει να παίζουν ήδη, επαγγελματικά, σε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Ελλάδας με τα οποία συνεργαζόμαστε (Scarpa, Barrage), ακόμη και να είναι resident σε αυτά (Bolivar, Graceland,Μikro Official),φέτος μάλιστα ένας μαθητής μας θα παίξει μαζί με τους εισηγητές μας στο Cavo Paradiso στην Μύκονο. Ακόμη πιο συχνά, ανοίγουν τα DJ set του Dino MFU και συνεργατών του σε διάφορα μαγαζιά ανά την Ελλάδα. Ακόμη, όντας η μοναδική σχολή που συνεργάζεται επίσημα με τα Colour Day Festival και Wet Festival, το DJ Survival έχει δώσει την ευκαιρία σε τρεις μαθητές τις τελευταίες τρεις χρονιές της σχολής μας να ανοίξει το Colour Day, παίζοντας μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Επίσης, μαθητής μας πλαισίωσε τον David Morales, ανοίγοντας το set του στο φετινό μεγάλο πάρτι της Jägermeister στην Αθήνα, μπροστά σε 2.000 άτομα.

Το όραμα που είχαμε και έχουμε στο DJ Survival Concept Course είναι,

φεύγοντας οι μαθητές και οι μαθήτριές μας από εδώ, να είναι πλήρως ευχαριστημένοι, να έχουν ζήσει ένα εξωπραγματικό εξάμηνο, μια εμπειρία ζωής και, βέβαια, έτοιμοι να ακολουθήσουν τη δική τους πορεία, είτε επαγγελματικά είτε για χόμπι, πάντα με την έμπρακτη στήριξή μας σε κάθε τους βήμα.

 

210-9616068
info@djsurvival.com
www.djsurvival.com