News – Photos – Videos

Στρατηγικές στοιχηματισμού Greyhound

Στρατηγικές στοιχηματισμού Greyhound

Αυτή είναι η στιγμή που αν πω ότι υπάρχουν τύποι, λέω ψέματα. Εάν είστε νέος στο στοίχημα, γνωρίζετε ότι η διαχείριση του bankroll του λαγωνικού είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Η σύνεση, η επιμονή και ο συναισθηματικός έλεγχος είναι απαραίτητα.

Η αγορά λαϊκών λαγωνικών προωθείται από μπουκμέικερ που διαθέτουν το σύστημα ανταλλαγής, όπως η Novibet.

Η συμβουλή είναι να κάνετε ένα στοίχημα σε χαρτί: τα μη πραγματικά στοιχήματα επισημαίνονται για ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρείτε την αγορά που είναι πιο συμβατή με το στυλ στοιχηματισμού σας. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας καλός αριθμός καθημερινών τρεξίματος για να σας δοκιμάσουν πριν ξεκινήσετε να επενδύετε και ότι ο πειραματισμός απαιτεί σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλλά εδώ είναι μερικές χρυσές συμβουλές:

  • Δεν χρειάζεται να στοιχηματίζετε σε κάθε κούρσα. Μάθετε με την πάροδο του χρόνου να περιορίζομαι σε μερικά τρεξίματα την ημέρα. Εάν σας είναι δύσκολο να διαλέξετε έναν σκύλο που κερδίζει και είστε διχασμένοι ή δεν είστε ούτε συναισθηματικά σταθεροί, σταματήστε.
  • Οι bookmakers είναι πιο έμπειροι, γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τις τιμές εκκίνησης των σκύλων στον αγώνα. Αυτό συνήθως δείχνει ποια σκυλιά είναι πιο πιθανό να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα. Να θυμάστε όμως ότι η αγορά κάνει συχνά λάθη και εδώ πρέπει να επικρατήσει η ανάλυσή μας. Και σε περίπτωση που κάνουμε πολλά λάθη, ένας καλός λόγος να αναθεωρήσουμε το βλέμμα μας στο χαρτί.
  • Τα σκυλιά που δεν έχουν πάει στην πίστα για μερικές εβδομάδες μπορεί να έχουν τραυματιστεί πρόσφατα ή να έχουν αρρωστήσει. Αναζωογονήστε τα.

Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κομματιών σε κάθε χώρα;

Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές στους αγώνες μεταξύ των χωρών, απλώς επισημάνετε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο τρέχουν 6 λαγωνικά ανά αγώνα, οι Αμερικανοί 8 λαγωνικά και οι Αυστραλοί φτάνουν στο 10. Αυτό αλλάζει κάτι σχετικά με ορισμένα στοιχήματα, όπως το E/O στο Οι κούρσες των λαγωνικών πάνω από το ποντάρισμα επιστρέφονται εν μέρει εάν το λαγωνικό είναι τρίτο μέχρι το 1/5 των πιθανοτήτων. Και φυσικά, η ανάλυση και η στρατηγική στοιχηματισμού τείνουν να είναι πιο επίπονες.

Πολλαπλά στοιχήματα σε λαγωνικά

Ορισμένα κομμάτια λειτουργούν με συγκεκριμένες ημέρες αγαπημένων λαγωνικών. Η εύρεση εκείνης της ημέρας και αυτής της αρχής είναι κρίσιμη για την αγορά πολλαπλών, όπου οι επενδύσεις είναι χαμηλές και οι πιθανότητες είναι υψηλές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτά τα σούπερ αγαπημένα λαγωνικά και ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι εκπαιδευτές. Είναι δηλαδή μια ξεχωριστή μελέτη.

Αναγνώριση πιθανών ζέβρες στα λαγωνικά

Αν υπάρχουν τρεξίματα και συνθήκες που ευνοούν τα λαγωνικά που συνήθως κερδίζουν, υπάρχουν τρεξίματα που κάθε μέρα έχουν πολλά αουτσάιντερ που τρέχουν στην κορυφή. Παρά το γεγονός ότι είναι μια στρατηγική που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τύχη, είναι δυνατόν να δούμε ότι ένα συγκεκριμένο λαγωνικό που έχει υποτιμηθεί από την αγορά μπορεί να έχει έναν ειδικό παράγοντα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Αξίζει να το παρατηρήσετε προσεκτικά και να αφήσετε κατά μέρος ένα συγκεκριμένο bankroll με ελάχιστο ποντάρισμα για αυτές τις περιπτώσεις, που είναι συχνότερες από ό,τι φαίνονται. Κάθε φύλλο έχει το 1/4 των παιχνιδιών στα οποία κερδίζει το αουτσάιντερ.

Το «άλμα» του λαγωνικού!

Υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε, αλλά εξασκηθείτε για να τα βελτιώσετε.

Θα ήταν καλή ιδέα να διατηρήσετε ένα ελάχιστο αρχείο όλων των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν σε κυνοδρομίες. Κυρίως σε όλα τα θετικά ή αρνητικά μοτίβα ενός κομματιού. Το να είσαι ειδικός σε ορισμένες κατηγορίες βοηθάει πολύ. Καθώς και η συμπεριφορά τους και η συμπεριφορά της αγοράς απέναντι στην ενημέρωση.

Όπως λέει ένας μεγάλος δάσκαλος, ό,τι δεν καταγράφεται δεν μπορεί να μετρηθεί. Και στα λαγωνικά, η ιστορία είναι ο μεγαλύτερος οδηγός μας.