News – Photos – Videos

Τέσσερα στέκια με εντυπωσιακές μπάρες για να πιείτε το ποτό σας

Τέσσερα στέκια με εντυπωσιακές μπάρες για να πιείτε το ποτό σας

Τα μπαρ στην Αθήνα και τον Πειραιά είναι γεγονός ότι ανεβάζουν τον πήχη ψηλά με την αισθητική τους, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα αντίστοιχα στέκια μεγάλων μητροπόλεων ανά τον κόσμο.

Μαγαζιά στην Αθήνα και τον Πειραιά που ανεβάζουν τον πήχη ψηλά με την αισθητική τους

Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν τέσσερα από αυτά με εντυπωσιακές μπάρες για να απολαύσετε χαλαρά το ποτό σας μία καθημερινή όπως η σημερινή.

Madama

Η θρυλική συνοικία των κόκκινων φαναριών, αποτελεί το επίκεντρο του bar-hopping στον Πειραιά. Το Madama είναι σαγηνευτικό και γεμάτο… αμαρτωλές υποσχέσεις.Το «Madama», από την ομάδα του «Gazi College», βρίσκεται στην Μεραρχίας 9 & Φίλωνος 101.Τη φαντασία εξάπτουν οι βαθυκόκκινοι τοίχοι. Το σκηνικό, εμπνευσμένο από την εικόνα της συνοικίας το ’60 είναι δημιουργία των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη. Τα cocktails με ονόματα όπως Naked, Miss Mulata, Lolita και Miss Lucifer (δημιουργίες του Διονύση Πολλάτου). Τα parties σε ανεβασμένη ένταση αργά το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα. Το «Madama» θα είναι ανοιχτό από τις 20:00, προσφέροντας, εκτός από ποτό, ποικιλίες με ισπανικό χαμόν, τυριά ή φρούτα, σαλάτα Caprese και πενταλογία κροστίνι.

Senios

Στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου (στον αριθμό 15) το Senios, ένα new age καφενείο που δίνει έμφαση στα ελληνικά προϊόντα, τόσο στο κομμάτι του φαγητού όσο και στου ποτού, και αποτελεί έμπνευση της επιτυχημένης ομάδας των The Clumsies. Συνταγές της γιαγιάς, ψαγμένες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας και ευρηματικοί συνδυασμοί συνθέτουν ένα μενού που δίνει μια φρέσκια διάσταση σε γνώριμες γεύσεις. Την ίδια στιγμή, πίσω από το bar η βραβευμένη ομάδα του The Clumsies ετοιμάζει cocktails αρωματισμένα σε βαρέλια –στέκονται εντυπωσιακά πίσω από την μπάρα– και βασισμένα σε iconic κλασικές συνταγές με ένα signature twist από τους Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση.

La Maison

Από το όνομα του καταλαβαίνεις πολλά. Σπιτική διακόσμηση, σπιτικό περιβάλλον, σπιτική ατμόσφαιρα.Ένα μαγαζί που ξεκίνησε το 2011 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα από τα στέκια της περιοχής.Ιδανικό για τον πρωινο και μεσημεριανό καφέ αλλά η παρείστικη ατμόσφαιρά του επέβαλε γρήγορα βραδιές με χορό και κέφι. Αυτές τις βραδιές μπορείς να ακούσεις ελληνικά και ξένα hits. Το σίγουρο είναι πως θα δεις τις πιο όμορφες πετρουπολιώτισσες ντυμένες στην πένα. Μην ξεχάσεις όταν φτιάξει ο καιρός να επισκεφτείς την όμορφη αυλή του στο πίσω μέρος.

Tender

Το στολίδι της Αγίας Παρασκευής έχει όνομα και λέγεται Tender Bar.Για όσους το επισκεφτήκατε ξέρετε… οι υπόλοιποι μπορείτε να το γνωρίσετε… Το μαγαζί που εδώ και 8 χρόνια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το κέφι και το οικογενειακό του κλίμα έρχεται και φέτος ανανεωμένο να φτιάξει τις νύχτες μας στην Αγία Παρασκευή. Με την ίδια φιλοσοφία που το φέρνει πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου της περιοχής. Πάντα με γνώμονα την Διασκέδαση του κόσμου. Μουσική καλή, event που προκαλούν πανικό και πολλές εκπλήξεις που δίνουν μέσα στο βράδυ μας πολλούς λόγους να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Tender Bar.Πάντα διατηρώντας όλα τα στοιχεία που το καθιέρωσαν δηλώνει δυναμικό παρών!

Πηγή